Crazy Fleet flotta

Crazy Fleet – Őrült autó flotta


Dupla Trabant

Vele kezdődött minden….

Mindenki kedvence…. A legviccesebb…

Igazuk van azoknak, akik már kipróbálták. A szűkre szabott szlalom pályát csak négy kerék kormányzottan lehet teljesíteni, így a csapatmunka elengedhetetlen. 2 ülés, két kormány, két motor. 8 henger, közel 100 lóerő. Röviden ennyi. A pálya helyigénye kb. 15×30 m füves, földes terület. A Trabi valamiért nem szereti a teli aszfaltot. Imádni fogjátok!


Crazy Golf

A második gyermek

Kellett valami érdekes. Legyen jobbkormányos.

Az már eléggé para tízből nyolcunknak. Nade! Megfordítottuk a kormányzást is. Jobbra tekersz, és balra megy. És fordítva. Gázpedál a kesztyűtartóban. Hol??? Ott! J A kijelölt pályához egy térképet is adunk, hogy még jobban összekeverjük a bátor sofőröket. Végetek lesz itt is. A pálya helyigénye kb. 20×30 m bármilyen terület. Szétesel, ha kipróbálod.

Blind Bus

Blind Bus

A harmadik ötlet.

Az összes ablakot feketére festettük. Belül vaksötét van. Kint kamera, belül tableten nézheted a külvilágot. Szimulátor profik előnyben. A pálya helyigénye kb. 30×40 méter, bármilyen terület. Szédülni fogsz, amikor kiszállsz. Akár 10 ember is befér egyszerre.


Drift Wagen

A drifterek kedvence

Na ezzel a szekérrel próbára teheted magad! A hátsó tengelyre felcsavarozott ’bevásárlókocsi’ kerekek nagyon-nagyon meg fognak tréfálni! Már most nevetnek azok, akik néznek az első körödön! Csak nyolcasokat kell leírnod a kijelölt pályán! A pálya helyigénye kb. 20×30 m bármilyen felületű, de egyenletes terület. Hajrá!


Ötlet

Autó

Rendezvény

ezer boldog sofőr